INFOMOMENT Ik Stop Wapenhandel on Tour - Gent

Datum
Inschrijven

Ik Stop Wapenhandel on Tour

Vlaamse wapenexport kost mensenlevens. Van meer dan 70% van de Vlaamse wapenexport controleert de Vlaamse overheid niet wie de eindgebruiker is. Wapentechnologie uit Vlaanderen duikt op in conflicten zoals dat in Jemen, Libië, Nagorno-Kharabach.  De mazen zijn groter dan het net. 

Met de campagne Ik Stop Wapenhandel voeren we de druk op. Overheden moeten strenger controleren waar wapentechnologie terechtkomt. Wapenexport naar conflictgebieden moet stoppen. We informeren het ruime publiek en halen de wapenindustrie uit de anonimiteit. We zoeken bewijsmateriaal van de inzet van Vlaamse wapens. En we gaan geweldloos de confrontatie aan met wapenbedrijven en overheden.

Benieuwd naar meer? Of wil je alles weten over hoe jij kan meewerken? Op de infomomenten maak je kennis met de wereld van de wapenhandel en ontdek je hoe wij wapenhandel kunnen stoppen.


Schrijf je in

Naam
De eerste infoavond: 14 oktober 2021 - Pianofabriek, Brussel
De tweede infoavond: 9 november - Herberg Macharius, Gent

Blijf op de hoogte!

Het e-zine is onze nieuwsbrief die +/- twee keer per maand in je mailbox valt met updates over onze werking, nieuws en activiteiten.
De actiekrant valt vier keer per jaar in je brievenbus, met alle actie-updates, meer inzicht, onze kijk op de actualiteit en veel meer. Laat ook even je adres achter in het tekstvlak hieronder indien je de actiekrant wil. 
Merci voor je inschrijving! We sturen je dichterbij de infoavond nog meer informatie.